18 September 2010

nevermind i do

bye blogger

gile!!

im blaming myself now

FARD DILALUNA

kesilapan teknikal;sorry sgtsgt
IM SORRY BABE

BAINUN

saya sayang sekolah saya!!!

korg!

5pi coursework ict;bwt cepat

SPM candidates

GOOD LUCK SPM 2010

No story A only

Study is hobby
A is dream
Burn is nothing
Friends are everything
Boyfriend must be loving

bhaha;SPM waiting;

awk;

thanks support sy;
I LOVE YOUUUU

baek

"The only time people dislike gossip is when you gossip about them."
-Will Rogers

take from aimi fb;)

Lagi suke

  1. rahimisme

    x mlu ke ad makwe yg x reti tutup aurat???x nk tgor ke???

    ape masalahnye pon kalau awek aku tak ttop aurat..satu solan,perlu ke ko kesah wahai whoever?

Hey sy suke!!!!!


rahimisme

pe pndngan anda tntng awek mu yg x reti tutup aurat tu?

aku sayang dia.mampos ar org nk ckp ape pon.bkn awek ko pon.apsal,awek ko tu tutup aurat sampai tak nmpk kulit ke?haha..tah2 ko pon romen jgk.ckp bnyk.weh2,pegi depan cermin.kat situ nnt ko akan nmpak manusia muka setan.haha

17 September 2010

oke,lets open the new story

hurghh bosan betol lyn org pndai ni,stopstop,takn lhh blog ak nk full cite pasal dye.

TA SUKE TAYAH BACE,TA PAKSE PN

ok,smlm,calling-calling,mule2 nanges,then happy nk mati lahh,i always remember what you said;THIS IS NOT FANTASY THIS IS A REALITY,i like this statement,awk,awk bnyk ubah sy,sy ta suke mnx maaf kt org tp dgn awk sy da mule belajar nk mngaku salah sy,skarg ni sy tga belajar cara nk maafkn org,sy cepat mara,tp ngn awk syg bnyk belajar care bersabar,sy ta suke pkai tudung,dgn awk sy da mule suke pkai tudung,sy ta cukup waktu solat,awk cukupkn dgn salu pesan kt sy JGN LUPE SOLAT,rse nk bwt sujud syukur je sbb awk bnyk ubahkn sy,awk thanks sbb hadir dlm hidup sy dan ubah prangai buruk sy,awk,sy harap awk ta lupe jnjijnji kite ehh.thanks sbb tahan kerenah sy.


^____^

sempene raye yg mulie aku;
nk mntx maf kt JOHAN ISKANDAR sbb bnyk bwt slah
dgn iklas SELAMAT HARI RAYE

ta harap pn kaw maafkn,yg ak tawu ak da mnta maf ok,THANKS

bgus ni,bwat ak sedar*walaupn ad yg x ;)

hoi betina (!)
hoi hoi hoi , kau ni memanglahh , suke cari masalahh , kau ingat aku HADAP sangat na kawan ngan kau ke ? wehh , duk depan cermin , tgok diri kau sape lahh . kalau kau tade pun , ramai lagi perempuan yg nak jadi member aku lahh . bajet kau cukup cun lahh ? HAHA ! setakat cakap pompang pompang , buat muka suci depan cikgu , ta payah lahh , tunjuklahh perangai sebenar kau BASTARD ! kalau mengayat , menggedik , memang kau no 1 lahh , kalah nama aku . sedar lahh sikit , berubahhlahh , memang aku ta cukup bagus na nasihat kau yg 'macam' bagus tu , tapi kadang-kadang kau lebih kau tau . kau ingat aku na sangat jadi member kau ke ha ? ta payah lahh kau sibuk na cari laki , nak pergi buat baik . dah agak-agak tana guna kawan , kau buang macam tu je , pikirlahh , orang lain pun ade perasaan , jangan fikir diri kau je . na report balak ? pergilahh !!


kau , ye , kau lah LAHANAT (!)*jangan pandang belakang

elehh , kau ingat diorang buat lagu untuk kau sorang ke ? sebab kau tembam , kagu "mardy bum" tu kau punye lahh ? HAHA ! malunyee , dia buat suupaya orang dengar , yang kau sibuk kutuk2 asal ? adoyai , buat lawak lahh kau ni . btw , haritu dah tau salah kau sibuk merayu2 minta maaf . bila masukk sekolahh , kau pergi heboh kat kroni kau pulaa , what the hell is that ? nak raih simpati ke ? or kau dah tade saham dah ? wahh , rancak kau berkawan ngan budak kelas , aku pun pelik , asal kau ta lepak sane dahh ? nak rapatkan silturrahim ye ? oh aku faham . baik kan kau ni sebenarnya . best lahh 1 kelas ngan kau *FUCK (!)btw , nak print ke benda ni ? kalau nak , bagitahuu lahh aku , bolehh aku buat besarr sikit , senang sikit orang baca (!)


bhaha;)

ehh kaw,thanks ehh seronok nye ade org melaknatkn org yessyess;act sape kaw nk melaknat org lain,watever tunggu akhirat ehh*ak ta baek sgt pn,ehh tape..asal kaw jeles ak rpt ngn bdak kelas???ehh ak kenal dorg 5 thn,kaw tawu ape,darhhh,watever lahh,kaw nk kate ak ape lg ehh,kate lahh smoge dgn kate2 kaw bwt kaw happy dunie akhirat,mmg ak nk berie mnx maf but kaw beria ignore ak,so oke lah kn,lg pn bwt ape kaw nk ade kwn LAHANAT mcm ak,huhu.act ak tank follow blog kaw dh,tp ak ta bole bwt sbb,blog tuh sengal,ouh ye,kaw suke lagu mardy bum tu haa,amek2,mmg dorg bkn bwt lgu tu ntok ak pn,amek lah JOHAN ISKANDAR,ouh ak cerite kt dorg,mcm kaw jgak kn ta puas aty ngn someone kaw cerite kt org*bwat2 lupe lah tu haha,asal kaw takot ke ak cerite kt org,asal takot ehh nnt org ckp:"ehh jgn la kwn ngn TUTTUT tu jht dye tu"bhaha,jgn la risau way,ramai je lg nk kwn ngn kaw,tade nye kaw sorg2 kt skola tu,ak pn ta nk la ckp pasal kaw,sapelahh ak nk ckp pasal kaw,kaw kn telah MELAKNAT aku*TUHAN la konon,suke kaw lahh.ak takot saham ak jatuh,bile mse pulak ak maen saham way??ade ak kesah tade org nk kwn ngn ak,ak pn tank kwn ngn org,bhaha,firstly ak mmg nk print bende yg kaw tulis tu tampal kt merate2,tp pk balik,ak tank lah abeskn mse ak nk print nk mnx kaw besakn ke ape ke bnde,buang mse ak je lahh,baek ak stady;kaw lain lahh ade mse.kaw kn da pndai,rmai cegu suke kaw,wah TAHNIAH

aku mmg ta sebagus MUHAMMAD JOHAN ISKANDAR ZAHARI;
sbb ak bkn dye nk melaknat org.

how could you

sad with you
NOW

RAHIMI

sy syg awk sorg je,sy jnji sy takn ckp ngn die dh

16 September 2010

selamat pg dunie


mate bengkak nangis 3 jam smlm
bhaha

DeaRahimi ;(

hey,im sorry,syg tawu slh syg kn,syg langgar ape yg penah kite janji,but....mmmmm,im sorry,spatutnye skarng syg jd tmpat b nk mngadu or sume tu...b....syg mnx maaf sgt,syg tank ite gdohgdoh da b...b,plis jgn bwt syg mcm ni b,syg jnji syg ta amik tawu pasal aus tu sbb kalo syg jd b pn syg akn mara,im sorry,im sorry,im sorry......

forgive me please

my mistake

for hundreth times
its always me that created the problems

hey awak;

im sorry because i cant make you happy TODAY

13 September 2010

hey NADD

dgr nasihat ak tuhh,
ahaha

11 September 2010

hey awak;

oke ptg tdy,11 september,awk dtg amik sy naik moto,act,sy ta suke/takot naek tp sy naek jugak,sy mcm cuak naek moto yela dh la naek ngn awk maluuu,kite ronde2 then sampai satu tmpat nih,mmmm mls nk citer tang nih awk tahu2 sendirilahh,k after tu sy srh awk anta sy balik rumah,tp kt rumah tade org lg,so sy ckp jom raye kt rumah fal nk???oke then kite smpai rumah fal,sy tnye awk 1 soalan,awk tahu2 sndr la,tp nape awk tpu sy,awk ingt sy kanak2 lg yg awk bole tpu,sy mrajok ngn awk,fal ad ckp something awk pham2 lh,then awk terase ngn sy,sy tank ckp ngn awk,awk bwk moto laju,walaupn awk boyfriend sy and sy pn baru bg tawu awk sy takot naek moto tp awk bwk jugak laju2,tyme tu sy harap sy tergolek mati kene lenyek ngn lori tu yg awk nk kn,smpai rumah awk nk ckp ngn sy tp sy tank lyn awk,awk balik tp sblm tu awk ckp,awk tatwu nk bwt mcmne lg ntok happykn sy,kalo awk nk tawu sy trse sgt dgn ayt tu,tp tape malas nk ulas,sy kn brg reject kene sedar dr,haha.tape be strong shuu...smpai mlm sy sorg2 kt rumah tu,rumah kene knci org sume pg raye,sy nk txt awk dsbbkn ego yg mencecah langit sy tank txt awk sy txt fal,sy smpat sembang ngn nyamik2 yg ade,mlm tu sy lapa sy jln kaki smpai kfc,then k.ya kate awk cri sy,dlm haty sy ckp asal pulak nk cr ak,awk tawu ta tyme tu sy heartless sgt2..mmm smpai rumah sy tgk awk kt pntu rumah sy,awk ckp awk nk jmpe sy kejap tp sy tank,sy sdeh sgt ngn awk,mlm tu sy ingt nk txt jugak ngn awk even sy ade ckp kt fal,ak takn rndu la kt dye tp sape tahu dlm hati sy ni,i just need you,akhirnye dpt gak sy txt awk tp sangkut2,awk kate tade line sy accept tp sy pelik nape sy txt dgn org laen oke je linenye,tape lhh,sy accept jugak,awk reply lmbt2,sy tggu txt awk,awk ckp awk nk kol sy,sy ckp sy tank,awk reply balik lmbt2,sy ingt awk da tdo ruperupenye awk jge wan awk,awk ta tdo,sy pn start positive,kite txt tp awk still reply lmbt2 knape ey,sy tnye awk ad hiding something ke,awk ckp ni no and never,awk suh sy tdo bnyk kali awk suruh tp sy tank,sy nk txt ngn awk,awk ckp awk nk berubah,tp awk ingt ta awk penah ckp awk tank sy berubah,so do I lahh,sy geram sy anta txt yg mcm sy tank awk berubah dlm nada perli tp awk ignore kn je txt sy kn,sy off hp 5 minit dgn harapan awk reply laa nnt tp bile sy on hp awk ta reply apeape pn,sy tabah lg,sy mc awk ta dpt jugak,awk rse ape yg sy rse skrg,sy rse mcm kene telan batu besar,


ditulis ketika kejadian sdg berlaku

10 September 2010

hebadd


09 September 2010

ehh

raye,raye,raye;))

hey

sy ta tawu nape sy ta suke;
kwn sy ckp tengs,
kwn sy ckp sorry,
kwn sy ckp sy cute,
kwn sy ckp sy cantek


sy pn tatwu knape;))

new Tumblr


best jugakk

08 September 2010

mcm2 fatt ni





Fatihah Nasir

punye hal haha:))


Happy Raya oke followers pluss friends


hey,slamat hari raya ehh kalian,maaf kn sy kalo slame ni sy bnyk bwt slh ngn kalian sume well we all just ordinary people and always make mistakes,i wanna apologise to my mum,my dad, my sis,my friends and my boyfriend,sorry for all my mistake ok...hope u all enjoy the hari raye full with happiness and colorfull

with love shuu

Cinta Terakhir

Kau cinta pertamaku
Kau cinta terakhirku
Tiada apa yang bisa
Menafikan kasih kita

Kau ayu di mataku
Satu antara seribu
Tiada tara di dunia

Korus
Mungkin kan terputus di tengah jalan
Mungkin kan terlerai tanpa ikatan
Usah ragu dengan takdir

Kau ayu di mataku
Satu antara seribu
Tiada tara di dunia

Ulang korus

Mungkin kita kan berbeza haluan
Berakhirnya cerita percintaan
Segalanya ketentuan Tuhan

lyn jiwang petang2

Hanya Kerana Cinta

Free Mp3 Downloads | Download Mp3 Percuma


Keadaan kita memang sukar
Bukan kerna cinta yang menghalang
Walaupun terpaksa kita terpisah
Namun hanya untuk seketika saja

Tak pernah lepas dari cobaan
Dalam perjalanan percintaan
Tapi ku relakan cintaku untuk mu
Yakin pada tulusnya kasihmu

Hanya kerana cinta ku melangkah jauh
Sanggup menyepi mencari ilham ku
Tak ada yang lebih dari itu

Hanya kerana cinta ku bersujud pasrah
Mengharapkan belas maaf dari mu
Tak ada yang lebih
Tak ada yang lebih dari itu

Bawalah aku ke dalam mimpi mu
Agar ku dapat bersama mu
Walaupun hanya sementara
Sentuhanmu indah

07 September 2010

wey

saye merajok lahh awak,tank pujuk saye ke??saye tunggu ni

haha ni lg gile


hey i have change la,a little bit lahh
haha

huish

oke firstly kne bwt time table,after raye on9 mlm je,mse yg dperuntukkn 2 hours only.oke then txt ngn Rhimi pn mlm2 je,Rhimi,awk pn kene stady taw,haih maty la kalo mcm ni...stady2...aim for SPM 6A,tp rse2 mcm bole 7 ni,nevermind nk try jgak la,nk jgak beat ngn org yg ak bnci an,haha,ohh stop it,jgn mngumpat da,jgn msok cmpor hal org,oke,im going to be new shuu after EID

gile bapak result

sdeh betol aim nk dpt A ict tp ta dpt


result rahimi oke lah,ade peningkatan...

amboi-amboi

kaw bnci ak tp kaw amek lgu fav ak,sengal la kaw slander
tq

baek!!

ni da kire mcm kene cabar ni rahimi ckp
syg kua g mkn pkai tudung bole???

hey u

shuu syg awk lah!!!

ape nihh

mengantok smcm je nihh,haha

06 September 2010

today event

berbuke kt luar ngn
family
ma,abah,along,bro zham,yaya,bro en,marsya,danish and me

hey be patient


10 years more lah hunny

Perfect two

You can be the peanut butter to my jelly
You can be the butterflies I feel in my belly
You can be the captain and I can be your first mate
You can be the chills that I feel on our first date

You can be the hero and I can be your side kick
You can be the tear that I cry if we ever split
You can be the rain from the cloud when it's stormin'
Or you can be the sun when it shines in the mornin'


Don't know if I could ever be
Without you cause boy you complete me
And in time I know that we'll both see
That we're all we need

Cause your the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry


Cause you are the one for me (for me)
And I'm the one for you for you (for you)
You take the both of us (of us)
And we're the perfect two

We're the perfect two
We're the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two


You can be the prince and I can be your princess
You can be the sweet tooth I can be the dentist
You can be the shoes and I can be the laces
You can be the heart that I spill on the pages

You can be the vodka and I can be the chaser
You can be the pencil and I can be the paper
You can be as cold as the winter weather
But I don't care as long as we're together


Don't know if I could ever be
Without you cause boy you complete me
And in time I know that we'll both see
That we're all we need

Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry


Cause your the one for me (for me)
And I'm the one for you (for you)
You take the both of us (of us)
And we're the perfect two

We're the perfect two
We're the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two


You know that I'll never doubt ya
And you know that I think about ya
And you know I can't live without ya

I love the way that you smile
And maybe in just a while
I can see me walk down the aisle


Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry


Cause your the one for me (for me)
And I'm the one for you (for you)
You take the both of us (of us)
And we're the perfect two

We're the perfect two
We're the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two

Auburn - Superman

hopefully not

pliss nothing happen to him

copy from fb rahimi

if u think u are smart/beautiful,these are some step to know if it is true
1. go to a mirror
2. look upside down
3. ask the stupid,ugly and foolish fellar at the relected mirror in front u 'am i beautiful/smart?'
4. the answer is NO.why?u r not!

8tually

i hate copy cat mcm kaw
BACK OFF

wahh

okat today sgt teramat best coz shoppin pluss shopin ngn rhmi:) wahh love it,oke mule2 tggu Yaya amek kt hostel then,naik kete,amik rhmi kt block a,straight to Ipoh Parade,Yaya said,ape pnye tmpat nih,penuh kutu rayau,then ak ckp ni bkn KL la sis,haha sian dye,oke kt Parade beli baju kt radio8tive,beli kasot then nk cr baju kurung,so GM lahh pilihannye,so cari pnye cari smpai ak rase rhmi pn ta lrt nk ikot,ta ksah sape suh nk ikot haha,then ak tnye dye

me:nk kene pakai tudung ke raye ni
him:pakai lahh,sheron pn bole pkai,takn syg ta bole
me:heehee,oke*ikhlas ni aw

oke after that,cari tmpat ntok lepak2,b4 that, jumpe NADNODD lahh,haha jln2 then urmmmm

i love that lahh b!!!!nk lagi

haha,mmm rhmi i love u more2 lhh