hello .
mmmkay todey we're going to baked CHOCOLATE INDULGENCE *wtf wtf ,ahaha belah la aku nk masak cake , tp smlm time surfsurf internet ternampak la satu recipe , ala senang je , kek batik *==" kuno kn aku , aku baru tau recipe dia mcm mna...tayah nk kuno aku , hahaha , then hari ni aku try la , so aku dah buat and dah berjaya pun , rassa mmg sedap , ada la sikit rase CHOCOLATE INDULGENCE==" , ahahaha mmg sedap la, rasa dia bitter and nice sweet , sorry english hampeh , rasa pahitpahit manis la syg =. .=
so the ingredient :
biskut marie *of course la derr , at least 2 bar or ikut korglah nk berapa bnyak , my suggestion bubuh bnyakbnyak ,
telur-2
serbuk cocoa*von houtan-1cup
milo-half cup
sugar-3/4 cup
butter-half*aku potong 2 butter tu so half la enn.
air-1 cup
dah ada barang tu boleh la kita buat, ok TUANTUAN DAN PUANPUAN * sengo CHEF WAN, sengo pun kaya , ahaha, so ......
1) patahpatah kn biskut marie...jgn kecik sgt smpai jd serbuk==' patah 4 cukop arr kalau malas korong bole suruh adik kecik korg buat
2) then amek periuk , bubuh serbuk cocoa , milo,air,gula,telur,butter then letak kt dapur dgn api sederhana , kacaukacaukacau bg cair baik punya...
3)dah kacau tu , bubuh pulak biskut marie patah td , kacaukacau bg sumua biskut tu kene tutup dgn bahanbahan td , then korg bubuh la dlm manamana,
4)biar sejuk jap atas meja , simpan dlm freezer ,
5) lepas stgh jam,lepas tu tak retireti nk makan , kalau tak makan tu tak jd lah tu ahahaha.
sumpah sedap =='
byee .