25 December 2010

Age ?? so what??





venue : petrol station

time : can't remember


mom : adik tolong bayar jap duit kt casher tu
me: oke ma ,*no biggie ahaha
_______________________________________________________________________
casher : berape kak *smiling , friendly la konon
me: err , lima puluh
casher : petrol ke diesel kak
me : petrol laa.......
casher : terima kasih kak ,



oke guys and babes , pada korang msti bende ni mcm biasekan , tp yg tak tahan nye die panggil i KAK , haih sabar jela . . . i tgk ic num die , terang2 1990 ,dah la bulat mcm gambar kat atas tu *hehe mulut jahat kejap ,
ishhh , suke hati je panggil kakak , lempang baru tahu , then masuk kete ckp kt mama , mama bole gelak je siap ckp lg ;

tula , muke mature sgt ,


eleh anak mama jugak kn ,hehe ^___^







4 comments:

ecah said...

hye shuu

Shuu Krueger said...

hey hey

cik nadd said...

aku pun selalu kena shuuu bhahaha

Ca_haiR said...

hey.. nice blog yah.. keep goin~ ;-)