11 April 2011

[GEMPAR] AYAM DI PANGGANG BERSAMA MANUSIA!!


pang pang

tlg la shuu jgn nk poyo , ahaha, ok nk review balik whats happened on 9 to 10 april , ahaha ok start with first dey,packing bag,siket je barang sbb pg sekejap je ahaha, ok then gerak , smpai ipoh amek MY SEMAN kt rumah die , then gerak g lunch, perghhh mmg lapa gile nk mampos yg MY SEMAN sedap je kn da mkn kt rumah *kejam =,=, ahaha ok lunch kt mne ehh kt ipoh ni??act i jarang ade kt ipoh so tak tau kt mane mkn sedap2 an, kalo kt cheras tau leee, ahaha, then we decided nk mkn kt SIMPANG TIGA , ape ke lawok benor nme kedai, PFFFTTT ahaha,okay la mkn kt situ just mknan die perghh pedas gile woiii,then stop jap kt DELICA,ahaha beli MUMBA RAMBA,
sedap wow mmg bnyak gile mkn tgh hari tu ahaha, then dlm kete kite org tak ckp pn ,i pn lame2 ngantok nk mampos cehh tapi cover lg tuhh, buat2 rilek nahh amik ko skali tersengguk SI SEMAN pn buat2 senyum kambing , elelele you ingat you tido comel ke , huhh ,ahaha,then sampai lah kt TAIPING BANDAR WARISAN , mmg betu warisan tak tipu , ahaahaha, then we drop by TAIPING SENTRAL , errrr mcm kr SG WANG je, tp SG WANG lg best *pffft jln2 ingt nk tgk wayang, errrr citer tade oi , i rse bnyak je citer baru kua, sabo sabo , jln2 jln2 jln2 jln2 jln2
BALIK!!


second dey;

bgn pg, siap2 , WE ARE GOING TO ZOO TAIPING!!!ape??? mmg la comman ZOO TAIPING , so??ahaha smpai, SEMAN beli tiket , SEMAN tnye nk air tak ? nk sweetcorn tak? nk kopok tak? sume i ckp tank , majok la konon ahaha , then jln2 tgk haiwan , best bg kt sedare SEMAN air , *monyet ahaha, jln2 lg then..........
back to ts??what ts again tade tmpat hang yg lain ke , abistu ,tu je yg ade kt taiping tu , nk buat mcm mne kn,jln g lunch , jln2 lg then terjumpe BULAT , my schoolmate, hug kiss kiss then bye2,jln lg nmpak THAI VILLAGE, lepak then kt sini i order bnyak gile smpai 4 kali order tp i tak malu SEMAN yg order kn ahaha, jln jln jln jln jln

BALIK!!!



nanti kn cerita ANAK SI TONGGENG esok yaaa


2 comments:

syairahmohdanuar said...

haha.sian seman kena order byk2 kali :p

Shuu Senah said...

tade le malu sgt kalo laki yg order bnyak 2 ahaha