04 May 2011

HOW TO TREAT THE HATERS ,


hello everyone .

mmmkay today i want to share a tips HOW TO TREAT THE HATER , tak kisahlah kt fesbuk,belog,formspring,myspace,twitter or what ever that related to SOCIAL NETWORKED ==" ahaha

ok first and foremost.

just ignore 'em .
"biak pi lahhh depa nk kata apa naaa"-ahaha so yg paling senang buat bodoh , smpai bila diorang nk ckp pasal kita enn, alah dorg pn bnyak bnde lain nk buat.

second.
kalau fesbuk delete je,kalau belog block je =='
yg ni kalau org tu mmg annoyed sgt la kan for example kutuk-kutuk korang dekat wall then tak habis-habis ckp adalah adalah ,benda dah terang-terang dia kutuk korg ,ecece ckp la "i tak suka ada org copycat i "*wtf wtf . "tak da kroje lain ke yong?" then kalau kt belog alahai manis je comment kt shoutmix padahal kt belog dorg siap tulis pasal korg lg , siap print screen lg just edit tutup nama enn .


then .
block user !!!!
senang je tekan je block senang ko tak nampak aku ,aku tak nampak ko . kurang dosa aku ahaha

soo, siapa yg bnyk HATERS ni especially siapa yg cantik-cantik molek , ignore jelah dorg , aku pun ada jugak org yg tak BEKENAN ngn aku , tak pe , aku pun bkn suka dia , ahaha siap add fesbuk tak tahan , tak pe . teruskan lah kutuk dpt jugok tambah pahala ennn , yg penting siapa yg bengang-bengang tu tak yohh la nk bg tahu 1 dunia , bg tahu the trusted person sudah ennn

so , kalau salah cakap maaf lahh ,
aku tulis berdasarkan pengalaman
bak kata org kelantan "sharing is caring"

byee .

2 comments:

Ini Kisah Tia said...

tak semua kita suka dan tak semua suka kita ..

jom singgah Exchange Bloglist

Shuu Hrdn said...

so do youuu dear