02 May 2011

JUST NICE !


hello .

okay , td saja check in f6 dpt ke tak , tak berharap pn nk dapat ,so bukak link then isi lah num ic dlm tu , then click semak ,*wtf ,tayah nk ajor org le ,
ahahaha then kluar lah benda ni

tak dpt, mcm tautau je tak nak pakai uniform skola dah ahaha

siapa berminat nk check nah link;

gud luck

byee .

3 comments:

Kidos ♥ said...

aku pun tak dapat. HAHA. gelak besar2 ;)

Shuu Senah said...

ahaha aku pn tak tau nape aku nk gelak ahaha

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.nice entry :)
Feel free to read my new entry @ frommetoyou~
(^____^)