17 May 2011

LET'S COUNT IT , HAHAHA


hello .
firstly nk ckp jgn nk ngekek bnyak sgt haa saja nk rewind kehidupan dlm dunia cyber ni , *wtf wtf soo enjoy

gambo first yg aku upload dlm mespes , ==" tahun 2006 , muka form 1 mcm haremm dgn amik gambo dr atehnye , sabooo ada lg lek luu

cewah ni gambor dah clear dah sikit , pakai nokia n79 , clear sikit gambor ,tp still nk amik dr ateh*jgn nk kutuk lebih aku tgk gmbor ni pn aku nk gelak setupid =="

ecece , seronok gelak eyy , mmg setupid gila gambor ni aku tgk pn gelak sorg2 , peace tak tahan mcm sial , ahaha k enough

cececece, hahaha aku penah letak gambo ni kt mespes , pastu ada la org comment , "adoi cakit mate itew awak tumbuk tau"
kfine mmg mcm babi =="

dah tak hingin aku letak banyak2 buat kene gelak je , korang nk gelak lg best ce korg buat pulak , bole aku gelak kt korang ahahah

byee .

8 comments:

cucu tok adam said...

ayu...

Rafidah Farhana said...

At least awak original dan menerima siapa awak :)

shedameor said...

aah, mesti kelakar kalo ingat balik. nanti nak wat jugak la entry mcm ni. boleh ?

Shuu Hrdn said...

==" , cucu tok adam nk kene mkn penampak??

Shuu Hrdn said...

rafidah , :)

Shuu Hrdn said...

sheda ; buat la bole aku gelak skali hahha

cikida said...

ahhha,comel je tgok...cute !

Shuu Hrdn said...

cikida , tak comel pun ,