07 May 2011

PLEASE REMOVE YOUR PITCA WITH "PEACE SIGN "


hello .
mmmkay , aku dah tahu benda ni agak lama la... my kakak told me about it , but aku mcm tak caya , *benda kita suka buat mmg susah nk caya ahahaha

aku buat research dlm internet tanye itu ini , sumpah terkejut gila bila tgk video ,kita kalau tangkap gambar selalu la buat peace-peace kn , rupanya it is the ILLUMINATI , it totally shit yaaa,
selama ni aku tangkap gambar selalulah peace sana peace sini , subahanallah , mmg confirm lah lepas ni aku tak buat da , so you guys please nasihat kt mmber-mmber yg ada buat peace ni ,

its true , the ending of the world is near*meremang bulu roma..


gebaiii .

8 comments:

nuridayu_ida said...

shuu,aku tau waktu kt surau plkn. BHAHAHA. bagus kan plkn aku ajor bgtau bende2 rope niy. tiap2 ari lps maghrib tngk cd. ngeh3.

Shuu Hrdn said...

ahaha wahhh best gila

nuridayu_ida said...

tido2 la aku dengo,tngk pasal sume tu.

mira messie said...

baru rau , ta jadi buat peace

Shuu Hrdn said...

tahu tak pe

アヌム ちゃん~~ said...

Salam. moshi2..jalan2 singgah sini kejap..nice blog :)
Sudi2 la baca my new entri @ frommetoyou ni ye..arigatou..(^____^)

cik aisha said...

banyak lagi kalau nak ikut simbol illuminati...simbol piramid pn ye gak mcm kat naruto tu...ramai je minat tgk...

Shuu Hrdn said...

jyeahhh