13 May 2011

SKIN PROBLEM?? HERE SOME TIPS*KALO NK IKOT LE ,


hello everyone
mmmkay , i just wanna share how to take care of our skin ,
actually muka aku pn tak lah cntik sgt , saja nk share *bak kate opah aku sharing is caring
tayah nk ckp bnyak here it goes ;

@kalau dduk rumah elakkan pakai make up ,
@then , elakkan mkn mknan yg berminyak , *sorry peminat pisang goreng ,
@tgn kotor jgn pgg muka *bacteria is everywhere
@ada jerawat jgn nk picit *ikat tgn
@mlm nk tidur mmg wajib cuci muka ,
@kalo muka dah brminyak tu takyah la nk pakai moistrsr

tips dari aku ahaha
gunalah inii :

seriusly very good product ,
a week ko guna mmg dia buang habis ko pnye pimples
but then muka korang mmg perghhh meletop , tak yah guna foundation nk kluar
try arr , 200ml 24 dolar*RM la bangang ,
*dah rope promoter guardian=="

aku tau aku tak cantik , kutuk je laa

byee .


5 comments:

e~car182 said...

seyes??wah! cam nak try jgk la,,parut jrawat buleh ilang x?

Shuu Hrdn said...

bole sume hilang , mmg clear la muka lepas tu , jerawat pn tak dtg melewat

Inspirationalefeks said...

dapat kaci licin kulit ka ? sa mo try ni ba

Shuu Hrdn said...

try la , but mula2 mmg dia kasi buang semua jerawat yg kecik2 la try laaa

Mohd Ridhuan said...

ramai r lepas ni serbu guardian...
hehhehe