05 May 2011

WHO LOVES TO EAT???


hello .

heyyyy ,ok siapa suka mkn , aku aku ,ahhaha ofcourse lahh semua suka mkn rite tp siapa suka mkn sneakers, mars,picnic,crunch and kalau aku kat zaman sekolah dulu paling feymes kt ko-op CLOUD 9 ahahaha ,30 cent each , lepas mkn kantin ,selalunya kt kantin makan nasi goreng , telur mata satu, sausage dgn sambal lebihhh, perghhhhh rindu woooo, then lepas tu mmg wajib pergi
ko-op,hahaha bende yg paling wajib kene beli is CLOUD 9
aku pn tak paham kenapa kena beli CLOUD 9 ,tp time tu CLOUD 9 mmg sedap lah kn , ahahaha sekarg main campak kt tepi jln je ,*tak sedor diri ahahaha

rindu zaman sekolah dulu......


byee .

4 comments:

miss shark said...

wuu.. its mars. love it ;)

Shuu Hrdn said...

jyeahhhh

AidiSyafiq said...

weyh sdap lg kot cloud 9 bagiku :-D

Shuu Hrdn said...

pfffttt ahahaha