21 June 2011

CINTA TERAGUNG #24


tubuh kecil Sara dengan mudah di angkat oleh lelaki tadi tambahan pula Sara telah di pengsankan menggunakan chloroform,Sara telah diikat pada kerusi di sebuah gudang lama...

"tugas kau selesai, nah habuan kau...."

"hehehe kalau ada kerja lg call aku ok..."

"ohh jadi inilah perempuan yg merampas future husband aku"Anis mengusap-ngusap kepala Sara....

"macam manalah budak kampung ni bole dapat Edry...aku yang seksi ni Edry tak nampak ke???"

Edry hanya memerhatikan Anis selagi Anis tidak menyakiti Sara, Edry masih lg bersembunyi untuk melihat apa yg terjadi,namun semakin di tunggu Edry menjadi semakin geram, dia berasa sakit hati apabila Anis menarik-narik rambut Sara.....

"apa kau buat ni haa Anis???tak puas lg kau nak hancurkan rumah tangga aku???"Edry marah ...

"Edry sayang.....kenap you marah-marah ni....."Anis segaja berlagak manja.....

"lepaskan Sara.....dia tak salah....."

"you nak I lepaskan dia???mmmmmI boleh lepaskan dia...but dgn satu syarat...boleh tak Ed....."

"apa syarat dia???you nak duit??/I boleh bg...."

"I tak nak duit...I nak you....I nak kahwin dgn you....I sayang dekat you....."

"are you insane???I dah kawinlah..."

"you ceraikan lah dia ni, lg pun Ed...dia tak padanlah dgn you....."

"kau ni mmg dah gilakan Anis..."

"memang I dah gila , I gilakan you, Im crazy over you Edry......ceraikan dia Ed..."

"never Anis!!!"

"ok kalau I bunuh dia mesti senangkan..."Anis mengacu pistol kepada Sara....

"no!!!you jgn nak jd bodoh Anis!!"

Sara terjaga selepas kesan drpd chloroform itu habis....

"Abg???Sara kat mana ni??kenapa Sara kena ikat???"tanya Sara dgn lemah dia masih pening kesan drpd chloroform tersebut

"ohhh here she is, you sleeping beauty....how about I make her have a nice and good sleep tonight, with this!!!!!"Anis melepaska tembakan kepada Sara tetapi berjaya dihalang oleg Edry....
tembakan tersebut mengenai tepat di dada Edry lalu Edry terjelepok berhampiran dengan Sara....Sara terkejut....dia menangis melihat Edry yg tidak bergerak sedikit pun...Darah mengalir dengan bnyak...."abg....."panggil Sara dgn lemah...dia tidak dapat menerima sekiranya Edry tiada lg dalam hidupnya....

"what have I done???"Anis seperti org kehilangan akal,dia terkejut kerana Edry yg mnjadi mangsanya...

"Edry...you jgn tinggalkan I....Hahahaha Edry dah mampos..."

"Jgn bergerak kami polis!!!!"

pihak polis sampai tepat pada masanya...akhirnya Anis berjaya diberkas polis,
Sara segera mendapatkan suaminya,dia memangku kepala suaminya...

"abg.....abg jgn tinggalkan Sara...Sara perlukan Abg....baby kita perlukan abg....."
Namun tubuh itu masih lagi kaku...tidak bergerak sedikit pun walaupun sudah digoncang oleh Sara,hanya darah yg mengalir dari luka .....

"abg...maafkan Sara...maafkan Sara...Sara perlukan abg..."





2 comments:

h[a]ni$ said...

uit... xkn abes cm 2 j?

Shuu Hrdn said...

hanis, kita tunggu jela esk kalo ade sambungn aku pun tgh sedeh ni haihhhhh