12 May 2011

BETOI KA BLOGGER RAMAI PEREMPUAN??*SLANG KEDAH


hello .
ahahaha ignore the title please , jokes only ok , so , let us discuss *cewahhh dah mcm buat study group , ahaha ,practice for matriks nnt hahaha, ok so nk tnye

betoi ka blogger ramai perempuan???

what your opinian guys??
for me , *ni pendpt aku , kalo takde yg sama korg buat lah kt blog korg =="hahaha

first and foremost
perempuankan bnyak mulut .
mcm org tua-tua ckp"mulut mcm bontot ayam , potpetpotpet tak berenti-renti" *tipu tak penah dgr ayt mcm ni kn , ahahatp tak dpt dinafikn jugak ,my sis told me that budak laki kt skola dia pun ,masuk kelas before tu siap beli asam kt KO-OP then mngumpat =="
*time have change us....
so back to the reason , yelah perempuan ni err suka share , benda kecik pun nk share , *aku tau lah sbb aku perempuan , ahahahso tak salah la dia nk share kene kaco ngn bangla ke or what ever kn ,


secondly...
perempuan lg bnyak dr laki
so ni tayah bnyak ckplah dah tau kn sbb dia apa,no wonder blogger ramai perempuan ahahaha

other ;
perempuan rajin banyak dr laki , ahaha
like always perempuan suka gossip , *aku mengaku ok ,

yg lain tu kome pikior lahh sendiri yeee lepeh tu tempek kt blog kome , senang teman nk bace, ahahaha

ate mmg rase nk melempang tgk muke kt ateh ni , sabo sabo

kbyee .

2 comments:

cik aisha said...

mmg betoi pun...:)

twinscraftlife said...

Hi! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com/