11 May 2011

LISA SURIHANI :)


hello .
hey , ahaha actually sehari dua ni selalu jugak on9 , and kat fb bnyak sgt update-update , so dalam bnyk tu bkn semuanya best kan , tp aku sgt tertarik , kt LISA SURIHANI yg dia jawab-jawab soalan org tuu , kira mcm VLOG lah kn, comel gila , dia mmg natural beauty right??? tp aku masih tak faham siapa yg tak suka dia tu kn , *forget it , ahaha , k , so.... LISA SURIHANI,i heart youu,
muachhhhhx

i've finished watch this and i laike it


so, gebaiiiii .


4 comments:

hanizatul.amira.amran said...

dia cantek kn?
suke tgk dia:)

Shuu Hrdn said...

cantik gila , natural :)

Sharif Dez said...

Saya pun suka jugak.
Suka blog ne jugak. Bersahaja gitu..

blog sharifdez

Mohd Ridhuan said...

hahahha...
sape yg xsuka cik lisa ni...
ramai la yg suka kat dia...