27 June 2011

SENTAP AKU DENGAN AARON AZIZ !

assalammualaikum readers!

tadi aku pergi The Mines sebab Aaron Aziz ajak datang lepak,dia kata nak belanja aku naik boat sama-sama, aku tunggu setengah jam dia tak datang-datang,tak caye???memang aku tipu pun.
entry tiada kaitan dengan gambar dan title, harap maklum, ahahahahaha


aku nak cakap : aku hide group BP kat fesbuk.
sebab aku buat : aku butthurt dgn sorang minah ni,
langkah yang aku amik : diam sampai hati aku ok, (ikutkan hati nak je belah, silap ada orang yang aku respect kat situ)

mood : malas aku nak layan

tujuan asal aku post entry :BLOG YANG PALING CEPAT LARIS

hokey, sorry teremo kejap, kejap je lagi pun biarlah blog I,dem!!!ahahah.tadi aku blogwalking, aku tak tahu lerr asal aku BW je mesti dekat blog yang berunsur 18sg, =..= kurkur(bunyi burung hantu) seriuslah weh , kalau 1 atau 2 aku boleh le tahan hidung aku daripada berdarah, ni nak dekat 50% blog yang aku BW tu semua pasal porno, errr ntah malas nak eleborate,pandai-pandai ler korang pikir mana baik mana buruk

antara blog yang cepat laris

#1 : blog perempuan cantik,sexy,hot setapp,comey lote,kiut miut.

#2 : blog gossip,information,berita,download movie.

#3 : blog artis,retis, dan semua yang tis tis

#4 : blog yang cerita pasal 18sg dan yang berkaitan

#5 : blog yang buat entry untuk mengumpat, *pasal tudung, pasal baju,pasal tak suka, pasal tak suki =.,=

jadi , blog korang yang mana???



1 comment:

mira messie said...

saya tak tau blog saya apa ? blog ayam :D