23 June 2011

ANDA HOT SETAFF???



Assalammualaikum....

anda rasa anda panas??mungkin juga anda tidak tahu yang anda seorang yang panas.....ataupun anda tak sedar yang anda panas,disini anda boleh detect sama ada anda panas atau tidak,

let's cekitdaut

anda mungkin barangan yang panas jika anda :

#1:pakai pakaian yg open,yelah sebab anda kat HOT

p/s:semoga anda hot di dunia dan di akhirat,


#2:mungkin juga anda gemar makan di hotel-hotel,khepchi,mekdi,johnis,SR dan sebagainya...

p/s:disebabkan anda hot , anda nak makan di tempat yang ada aircond je...

#3:anda memakai contact lens yg boleh membesarkan bijik mata


p/s:supaya anda mudah nak mencari aircond...(mungkin anda tidak nampak sbb mata anda kecik)

#4:memakai bulu mata pelesu



p/s:anda hot, bulu mata pelesu anda boleh dijadikan sebagai kipas lipas ....ouhhhh

apa-apa pun aku memang suka girls yang hot setaff sebab meraka cantik :)




8 comments:

LUTFI SYAFIQ said...

panassss entry ni. hahaa

Shuu Hrdn said...

hahaha , mungkin juga anda commentor yg panas :)

-Faridz- said...

hahahaha no 3 tu sgt terbayekk~ rmi kot wt skrg. haih.. mate sndiri Allah da bg cntk nk besa kn lg.. jd mcm mate katak da...

Shuu Hrdn said...

kena gantikan dgn bola golf kot ahahaha

Ain said...

ouh ini butthurt. gara2 no 3. dem. hahah
tapi gua tak hot pun :P

Shuu Hrdn said...

alololo but I suka what tgk hotsetap....,gojes

Muhd Fadil said...

sentap sebab ai hot setaf. wekkk

Shuu Hrdn said...

=.,=