19 June 2011

CINTA TERAGUNG #17




tak nak ketam.....tak nak... jgn bagi......

Sara terjaga apabila mendengar suara Edry...

lahhh mengigau...hihi....

Sarah memeluk tubuh Edry yang cukup besar baginya......
meraka kini berada di Kundasang Sabah, Sara menemani Edry yang menghadiri mesyuarat di sana....

"Sara abg pergi meeting , nanti dah habis kita pergi siar-siar ok"Edry sempat mencubit hidung Sara yang mancung.......

"sakitlah ...."

"sorry sorry...abg geram sangat tadi..."Edry mengusap-ngusap hidung Sara...

"bye sayang...."

lahhh tinggal handphone????

tiba-tiba handphone Edry berdering, Sara melihat tertera nama Anis di skrin tersebut...

"hello.....baby...you pergi mana, sejak you accident haritu you tak contact I pun....."geli Sara mendengar suara perempuan yang sengaja dimanja-manjakan...

menyampah betul......

Sara menghabiskan masa di biliknya dengan membaca majalah, dan novel yang memang tersedia disitu.....suhu di Kundasang lebih kurang sama dengan suhu di Cameron Highland...Sara akhirnya terlelap menunggu Edry....

"ehhh sayang...bgn ....kenapa tidur dekat sini...."

"mmmmmm"

"Sara pergi siap, lepas tu kita keluar ok..."

"tak nak" Sara membalas dengan ringkas....

"lahh kenapa pulak...abg mintak maaf ye sebab abg lmbat...."

"tak nak, Sara pening..."

Edry datang menghampiri Sara , dia meletakkan tgn nya di dahi Sara...

"tak panas pun...."

"tadi girlfriend kesayangan awak call..."

Edry baru sedar bahawa dia tertinggal handphonenya....

"siapa??"

"Anis"

"mmm Sara..abg minta maaf ye...abg tak ada perasaan dekat dialah...."

"dia rindu kan awak..."
Edry meletakkan jari telunjuknya di mulut Sara...."shhhhshhhhh"

"Sara...abg tak ada perempuan lain selain Sara....maafkan abg ye...."
Edry memeluk isterinya.....

"cantikkan pemandangan dekat sini....."

"cantik...cantik mcm Sara Qalesya..."
Sara dan Edry kini berada di Kinabalu National Park....




2 comments:

Zul Fattah said...

Salam.... saya ada buat satu segmen. ini pertama kali saya buat.. dan sebagai ganjarannya.. saya akan pergi ke blog idola, blogger yg menyertai segmen saya...
Mintak Tolong terjah blog ini..
http://hanisjoe.blogspot.com/
tuan punya blog ini, peminat setia blog awk..katanya, dia suka baca novel dalam blog ini..
dan satu lagi dia ni kawan awak dari form 1..
mintak terjah blog dia k..
walaupun, blog dia adalah personal blog, tetapi, banyak tips2 dan info yg berguna..di dalam nya..

Shuu Hrdn said...

hehehe saya tahu lah :)