10 June 2011

Online novel *DIRIMU SATU #4



"I want you to married with Fiona , anak Dato' Fadhil " kata Puan Sri Anita
"but mom , Ray tak nk lah , anak dia tu gedik sgt , mama bukan tak tahu , satu KL ni tahu dia tu kaki mabuk" jelas Rayyan
"I dont care about it , I nak Ray kawin dgn dia so that senanglah kita nak dpt project 2.5 billion tu" tegas P.S.Anita
"but mum...""hey Ray no more reason ok fullstop!"marah P.S.Anita

"Bryan, ma aku suruh aku kawin dgn Fiona lah,kau tak rasa ke yg ma aku tu is ruining my life and my future"

"what??Fiona tu... tak payah lahh Ray , perempuan tu dah jd Tupperwere lelaki KL dah ,tak kn kau nk perempuan yg dah ditebuk,kalo aku bg free pun aku tak nk"

"habis tu kau ada idea???"-Rayyan

"bro, how about kawin contrct."-Bryan

"kawin cnrct , masalahnya calon pun tak de"-Rayyan

"calon tak kisah, asalkn kau sanggup nk bayar "-Bryan

"ermmmm , biar aku fikir dulu ok bro"-Rayyan

bersambung.........


2 comments:

h[a]ni$ said...

smbungan???

Shuu Hrdn said...

hamboi jgn le smgt sgt ahahaha