15 June 2011

SINOPSIS ONLINE NOVEL-CINTA TERAGUNG.

assalamualaikum readers....

ok ok sorrylah kalau saya ganggu korg yg tgh baca novel DIRIMU SATU tu kan, ahahha sorrylah jln cerita tak seronok sgt, first time tuhh buat novel , heee so saya harap kepada siapa yg baca bole bg idea kt page blog ni kn , nk tnggalkan comment pun boleh, nk post kt shoutout box pun boleh... ok back to the main point, saya nk bg sinopsis novel yg akan menggantikan DIRIMU SATU ni kan, hehehe,hope korang semua enjoy lah baca ye,, kalau ada idea , just tulis je, saya nak improve saya punya writting ,

CINTA TERAGUNG.

SARA,merupakan org gaji yang telah diupah untuk menjaga anak Dato' Ismail yang baru sahaja kemalangan, tetapi Sara jugalah yg telah menyebabkan Edry kemalangan,.Sara dengan penuh sabar melayan sikap Edry yang panas baran dan suka mengarah...Sara merasakan bahawa Edry berhak berbuat demikian untuk membalas apa yang telah Sara lakukan walaupun Edry tidak pernah mengetahui hal yang sebenar.

Edry,walaupun sudah berusia 27 tahun namun dia terlalu suka bersosial sehinggakan satu hari dia telah terlibat dalam kemalangan.sikapnya yg panas baran berpunca daripada keretakan keluarganya.. dia tidak mendapat kasih syg drpd seorg ibu.

namun satu peristiwa telah merubah segalanya....mereka telah disatukan dengan tidak sengaja dan bukan atas dasar cinta...mampukah Sara berhadapan dengan Edry sebagai suami isteri,
Memang benar kata orang, cinta selepas berkahwin indahnya sukar diungkap dengan kata-kata.

ok cukup bahagian sinopsis sekarang saya nak korang vote cover mana yg cantik untuk CINTA TERAGUNG
cantik ke?? ahahha


CT 1

CT 2

CT 3

so tlg vote ye ,
kbye

4 comments:

h[a]ni$ said...

no 2 kot... hahhaa... weyh, mner episod 19? adess... nga syok2 bc...

Firdaus Mat Isa said...

sara merupakan seorang gaju yg suka akan gajuss ! HAHA, *typo

Shuu Hrdn said...

hik2 thanks aus :)

ketot kretel well said...

no 3 chantek...huhuhu
cpt la smbng cite...tgh syok bce ni...hehehe
:)