23 June 2011

MEMANG KAMI BAHAGIA BILA....


situasi 1
A:ohh opah,engkaulah ratu hatiku, opahku yg cantik,opah ku yang gojes...
B:betul ke atok???

bila lelaki puji, mmg kami akan bahagia...

situasi 2
A:opah,nah doll Angry Bird yg opah mintak semalam.
B:really tok...thank you so much, opah syg atok

bila lelaki beli benda yg kami nak, mmg kalo dpt semua keluar , syg kemain ,cer kalo tak dpt???paham-paham ler....

situasi 3
1 message received....
opah atok rindu opah, muah muah

mmg kami suka bila selalu dpt txt dr lelaki....



tp kami mmg tak boleh belah selepas beberapa minggu/bulan kapel mulalah.....

situasi 1
A:ishh kamu ni opah kalo keluar nak dating tu pakai le deodrant , ni dgn ketiak berpeluh basah, malu bebenor aku nk dating dgn kamu ni, dah le kuat mkn....

hamboi waktu first date kami kentut pun korg kata wangi,.....

situasi 2
B:atok, opah dah lame teringin nak mkn maccaron....bila nk belanja opah..
A:ate kamu ingt aku cop duit ke???

wah,wah..mula-mula kapel kalau mintak terus dpt,

situasi3
B:dah seminggu atok tak txt opah , asyik-asyik opah je buat super saver

lelaki,habok pun tarak!!!!

p/s:ni just pendapat aku, krg ade le yg comment,
"ehhh tak semua lelaki mcm tu ehhh"
baiklah...tak semua perempuan pikir mcm aku jugak
dah.




3 comments:

cik aisha said...

pasal text tu mmg tepat sgt lah...memula je siang mlm pastu lama2 mcm xwujud je...haish

Shuu Hrdn said...

mmg mnyakitkan hatikan , haih...

Muhd Fadil said...

opah isap curut! cool. haha