23 June 2011

BLOGGER #RETIS MENGGEDIK???


assalammualaikum...

tadi aku tgh tunggu download movie boringlah pulak en...so aku saja je la type down nama-nama #retis yg famouskan...tiba-tiba aku terkejut...tp bukan terkejut berok,terkejut monyet pun idok le...mcm-mcm benor sekarang ni...tak caya???tak caya meh sini nengok

mula-mula dah terkejutkan. aku PS kat 1 blog ni, blog dia suka ckp pasal isu semasalah mcm pakai shawl and dia jugak ada ckp pasal dunia blogger ni, malas nak ckp bnyak korg pergilah cari seniri.

#1

#2

#3

dan tak kurang jugak.....
#4

#5

korang tgk senirikan...yang jd macam ni semua muka cantik-cantik gula melaka, aku pelik mcm manalah nak acting tak gedik??

well kalau lelaki yang mengatakan mereka ini perempuan gedik ketahuilah:

perempuan memang tidak boleh lari dengan sifat kegedikan ,
aku pun mengaku yang aku gedik...
kalau korang tak suka tgk perempuan menggedik, jgn lah pergi blogwalking dekat blog diorang,diorang tak kacau kau pun lahh and maybe tak kenal pun..ni pantang nampak mereka update blog dgn cepatnya dtg blog mereka dan tinggalkan komen-komen basi korg tu...hishhh tak takut dosa ke wehh....

but kalau perempuan yang kata gedik tu:

sedor le diri tu , awak pun 2x5 , jangan nak kata orang lain tu gedik, kalau diri sendiri pun sama je..kalau boleh beli lah cermin beso-beso than tgk korg tu mcm mana , tak yah nak bajet baik sgt...manusia mmg tak sempurna,jgn cari salah org lain je

p/s:mereka tak mintak duit korang pun nak gedik,



2 comments:

Muhd Fadil said...

ALERT !

korang tgk senirikan...yang jd macam ni semua muka cantik-cantik gula melaka, aku pelik mcm manalah nak acting tak gedik??

# ade typo disitu. lalala

Shuu Hrdn said...

yg mne???SENIRI tu ker???tu mmg aku type mcm tu lerrr