24 June 2011

CIRI-CIRI LELAKI IDAMAN WANITA



assalammulaikum readers

sekarang ni memang masih lagi demam NORA ELENA, tak caya???meh tengok ni....


opah dari daerah Manong

aku:opah,opah selalu buat apa ye petang-petang???

dia:petang...selalu opah tido ler...tapi baru-baru ni opah layan cerita NORA TAN tu

aku:NORA TAN??? ceriter ape tu opah...

dia:alah kamu ni, itu pun idok tau ke, cerita Set Set tuu

aku:ohhh tu NORA ELENA, bukan NORA TAN..

dia:ape-ape je le... tapi aku bekenan bebenor dengan Set tu, kalo le atok kamu ghope tu...seronok sikit opah..

aku:kenapa opah...

dia:ye le, kalonye dia tgk aku tertido depan tibi,boleh le dia ngangkat aku...

tengok aku tak tipukan...sampai opah pun suka dekat Set Set tu ahahah

aku juga ada post dekat Blogger Perak...

aku ingat hanya perempuan yg akan jawab , tetapi ada juga yg tidak ketinggalan menyatakan hasrat,tak caye???meh tgk

see, aku dah cakapkan....tapi memang benar KSP adalah lelaki idaman bagi pasangan beliau...

ok sekarang ni bukan ni yg aku nak bincangkan...aku just nak bagi tahu ciri-ciri lelaki idaman kami...again kami a.k.a. girls la ....

#1: setia
korang pun nak perempuan setia dekat korang, so korang setialah dekat kami kerana kami akan sentiasa setia pada anda...

#2 : jujur
akceli kalau pada akulahkan...jgnlah terlalu jujur sgt bukan apa kalaulah kalau hokey

gf korang maybe terlupa pakai deodrant, then ketiak dia masam sedikit korang jgn lah ckp

"ishh kau ni busuklah, kalau nak dating dengan aku wangi-wangilah sikit"

ada bnyak cara korang nak tegur tanpa melukakan hati kami...
macam ckplah..."eee I ada tercium bau busuklahh you eyy ni busukk"

haaaa so kami pun tak de lah nak terasa dan korang susah-susah nak pujuk kami....

#3:romantik
siapa yg tak nak lelaki romantik ni??secara purata yang aku dapat tengok lelaki memang 101% romantik sewaktu ingin mendapatkan wanita yg mereka sayangi, tp kenapa selepas dapat korang dah romantik dgn kami... sedih .......

#4:penyabar
mmm yang ni mcm susah nak carikan, ok kami paham kamu semua ada ego, tp bolehkan kamu turunkan sedikit ego kamu untuk perempuan kesayangan kamu...kami tahu kami..... ehh tak boleh guna kami, macam aku...selalu marah-marah...tapi kami ada sebab kami marah..kadang-kadang hormon kami tak stabil...

yang lain-lain tu terpulang kepada girls itu seniri...aku tulis yang common je...tp kalau aku nak demand...hehehe aku nak lelaki macam AST...korang kenal tak??

tak kenal sudah...

4 comments:

Muhd Fadil said...

hehehehe.. SET SET .

# sama lah dgn mak i, sape tu? SET? SET? hahaha

Shuu Hrdn said...

hahaha comel kan mereka ckp mcm tu heee :)

~Kirin Selama Perak~ said...

ahahaha

:)

Shuu Hrdn said...

==' jgn nk bngga sgt...